Weekend Disneyland Paris

Disneyland Paris is de ideale bestemming voor een gezellig weekendje weg! Beleef de magie met het hele gezin of vrienden.
Natuurlijk kunt u er een dagje uit van maken, maar u kunt ook overnachten in de buurt van de Disney Parken of in het park zelf. Maak het uzelf gemakkelijk en boek een hotel bij Disneyland Paris. Voordelig op stap? Boek uw tickets vroeg!

Met de trein naar Disneyland Paris
Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Paris te reizen en voor de Parken uit te stappen:

  • Reis rechtstreeks met Thalys
  • Reis naar Brussel en stap over op TGV

Directe verbinding naar Disneyland Paris met Thalys
Disneyland Paris is nóg bereikbaarder. U hoeft namelijk niet meer in Brussel of Parijs over te stappen, maar u reist direct naar de poorten van Disneyland Paris. Thalys rijdt een keer per dag naar de Disney Parken, en dat in slechts 3.50 uur! Maakt u er een dagtrip van? Thalys rijdt ook een keer per dag vanaf Disneyland Paris naar Rotterdam, Schiphol en Amsterdam.

Met kinderen naar Disneyland Paris
In Thalys reizen kinderen t/m 3 jaar gratis wanneer u ze op schoot neemt en krijgen kinderen t/m 11 jaar korting. Voor hen is de pijs van een enkele reis € 15 in Standard, € 20 in Comfort en € 30 in Premium (1e klas).

Reis naar Brussel en stap over op TGV
Vanuit Nederland neemt u Intercity Brussel of Thalys naar Brussel Zuid (Midi) en stapt u over op de TGV die rechtstreeks naar Marne-la-Vallée – Chessy gaat. U stapt uit voor de hoofdingang van de Parken

Disneyland Paris boeken

En handig: koop alvast uw toegangskaartje zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de Parken.
Zoek voordelige toegangstickets Disneyland Paris