Vakantiehuisje in Nederland

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in Nederland. Het vreemde is dat wij Nederlanders vaak ver weg op vakantie willen en ook gaan maar als je vraagt om een willekeurige genoemde Nederlandse plaats aan te duiden op de landkaart dan gaat het fout.

Nederland is dus voor velen groter dan ze denken, en dus is er nog heel veel te ontdekken.

Of je nu wilt wandelen in de bossen, fietsen langs bomen lanen en weilanden, een stukje toeren met de auto het kan allemaal.

Bij EuropParcs hebben ze vakantiehuisjes in alle soorten en maten. De parken zijn voorzien van vele faciliteiten. Je waant je op vakantie en toch heb je een thuis gevoel als het gaat om je verblijf.

De onderscheidende resorts van EuroParcs zijn stuk voor stuk gelegen op A-locaties. Van de Noord-Hollandse wateren tot de Limburgse heuvels. EuroParcs biedt altijd een rustieke omgeving waarbij tegelijkertijd het gemak van de stad nooit ver weg is. EuroParcs onderscheidt zich van andere aanbieders door de hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op de verschillende resorts. Luxe en comfort worden naadloos gecombineerd met een topservice!

Wat te denken van:

 EuroParcs Brunssummerheide

Dit vakantiedorp ligt aan de rand van de stad, is een ideale plek voor ouders met kinderen en het ligt op ongeveer 2 km van het centrum van Brunssum. De eerstvolgende winkelmogelijkheden liggen op circa 2 km afstand.

Vanuit hier kun je prachtige wandeltochten maken over de Brunssumerheide. Diverse routes van verschillende lengtes brengen je naar ongerepte natuur.

Foto van een route van Jessika Appel met titel Brunssummerheide Lichtblauwe Wandelroute

Vanuit hier zit je ook op korte afstand van grote steden zoals Aken en Maastricht. Ook een uitje naar Luik is goed te doen.

Al met al een echte aanrader om juist dit park te bezoeken. Voor gedetaileerde informatie zoals beschikbare huisjes em prijzen bezoek je de site van het park: EuroParcs Brunssummerheide

Tevens vind je daar het complete aanbod aan vakantieparken van EuroParcs.

Rest ons u een fijne vakantie en ontdekkingstocht in eigen land te wensen.