Nieuw: Terhills resort van Centerparcs

Op 28 mei zal het nieuwe resort van Centerparcs “Terhills resort” haar deuren openen voor gasten.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

OPENING 28 MEI. Voel Terhills Resort met al je zintuigen, een kleinschalig premium resort waar luxe en natuur hand in hand gaan met stijlvolle cottages aan het water. Pal naast Nationaal Park Hoge Kempen. De omgeving nodigt je uit om te shoppen, te relaxen in de wellness of te waterskiën.

  • 2,5 km van Maasmechelen
  • 18 km van Maastricht
  • 40 km van Hasselt
  • 45 km van Aken

Er zijn cottages voor 2 tot 12 personen, ook voor gasten met beperkte mobiliteit. Je kunt kiezen uit twee luxe niveaus: VIP of Exclusive.

De cottages aan het meer ofwel Lakeside cottages bieden een waar vakantie gevoel.

  • Panoramisch uitzicht over het meer
  • Privéterras aan het water met loungeset, kamado BBQ, buitensauna en buitendouche
  • Badjas en slippers

En er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Kijk snel wat dit park jou te bieden heeft, pas wel op, als je dit eenmaal bekijkt dan wil je nog maar een ding>> Boeken en op vakantie…

Voel je welkom

In het hart van het resort, vind je de Country Club met het Aqua Garden zwembad, de indoor speeltuin en de Kids Club. En natuurlijk ben je de hele dag welkom in het restaurant met uitzicht over het meer.

Voel de rust

Je komt naar Terhills Resort om in stijl te genieten van rust, welzijn én van elkaar. Kleinschalig en duurzaam gebouwd, cottages tot in de puntjes verzorgd en ingericht met premium materialen en al deze weelde omringd door het water en groen van Nationaal Park Hoge Kempen.

Voel de natuur

De natuur is hier in haar volle glorie, van groene heuvel tot uitgestrekt meer. Op ontdekking in het bos of actief op het water met suppen of rafts bouwen? Of neem deel aan een van de vele workshops en bootcamps.

Voel je thuis

Kom tot rust in je vrijstaande cottage aan het water, waar de stijlvolle woonkamer overloopt in een groot terras met BBQ. Je ontspant volledig in de slaapkamers met elk een eigen badkamer. Of kies een Exclusive cottage met buitensauna en -douche.

Afbeeldingsresultaat voor boek nu