Geniet van Afrika in Nederland!

Het grootse wildlife park van Nederland

Safaripark en Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Noord Brabant is de ideale vakantiebestemming voor jong en oud!

Het safaripark is het grootse wildlife park van Nederland. Met ongeveer 1.500 dieren die normaal alleen in Afrika zijn te vinden vindt je gewoon in Hilvarenbeek. Tijdens het hele verblijf hebben jullie gratis en onbeperkt toegang tot het attractiepark en de zwembaden ook op de aankomst- en vertrekdag (niet van toepassing op de wigwams, wigwams deluxe en de standplaatsen). Bij de sfeervolle buitenwaterspeeltuin Sunny Beach kunnen de kinderen lekker spelen terwijl je je heerlijk in een comfortabele strandstoel op het strand waant. Willen jullie liever overdekt zwemmen dan opent er in 2015 het nieuwe waterpark, waar een weergaloos avontuur het hele jaar doorgaat.

Ontdek bijzondere wilde dieren

In het safaripark kun je met de auto, met de bus, met de boot of te voet door het safaripark gaan en kennis maken met de grote wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Maak kennis met de grootste olifant van Europa: Calimero en natuurlijk ook niet te vergeten zijn de neushoorns, chimpanees, en jachtluipaarden. In de zomer of in de winter? Het safaripark is voor iedere tijd van het jaar beschikbaar. Geniet in de zomer van de ondergaande zon op het safaripark.

Speelland Beekse Bergen

Hou je van pret en plezier, dan is Speelland Beekse Bergen de plek voor jou! Hou je van water en erin spelen, dan moet je zeker langs komen op het standbad. Voor ieder is er wat wils in het speelland. Met attracties voor jong en oud kan iedereen zich hier vermaken. De attracties die je hier kunt vinden zijn onder andere schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg.

Koop hier je entreekaarten >>>  Beeksebergen

 

wil jij samen met de kinderen een echt Afrika gevoel krijgen boek dan een leuke Accommodatie in de Afrikastijl. Bij het boeken van de Accommodatie zijn de toegangskaarten tot het park inclusief!