4 daagse busreis naar Praag voor slechts 69 Euro pp!

Donderdag

Vandaag vertrekken we naar Praag. Onderweg worden er voldoende stops gemaakt. In de loop van de avond komen we aan in de stad Praag. Hier kunt u op eigen gelegenheid genieten van een diner.

Vrijdag

Na een goed ontbijt kunt u een stadsrondrit onder leiding van uw ervaren chauffeur maken (maakt deel uit van pluspakket). Tijdens deze rondrit ziet u de prachtige historische gebouwen van de benedenstad van Praag. We bezoeken o.a. het Raadhuis met het Astronomische uurwerk, de prachtige gotische Karelsbrug met een rijke geschiedenis. De middag kunt u naar eigen wens indelen.

Zaterdag

Na het ontbijt kunt u deelnemen aan een fietstocht door de ‘Gouden Stad’, uitgevoerd i.s.m. Baja Bikes. Op deze manier ontdekt u Praag op een geheel eigen manier (maakt deel uit van pluspakket). U fietst onder andere door de Joodse wijk en verschillende parken zoals het Wenseslas Park en het Malá Strana & lush Kampa Park. Ook ziet u het Nationaal Theater en het Josefov Kerkhof. De middag kunt u wederom naar eigen wens indelen. ’s Avonds maken we een indrukwekkende lichttour door de stad (zie pluspakket).

Zondag

Na het ontbijt nemen we afscheid van ‘de stad met de honderd torens’ en vertrekken we terug naar Nederland.

Vertrekdatum en Reisduur:

Vertrekdatum:  3 December.

Reisduur: 4 dagen.

Verzorging: Logies en ontbijt.

Prijs Per persoon: 69 Euro pp bij vertrek op 3 December, andere Data tegen meerprijs.

Vervoer: Busreis.

Voor meer informatie en of boeken klik je op de onderstaande link.